Avondvierdaagse Annen gaat door in september

De organisatie van de Avondvierdaagse Annen heeft besloten om het evenement in het najaar toch door te laten gaan. De Avondvierdaagse Annen vindt plaats van dinsdag 15 tot en met vrijdag 18 september.

Volgens Carolien van Holten, voorzitter van de stichting, gaf de versoepeling van de 1,5 meter maatregel voor kinderen de doorslag: “Kinderen tot en met 12 jaar hoeven onderling én tot volwassenen geen 1,5 meter afstand meer te houden”, zegt Carolien. “Dit betekent dat de begeleiders van de Avondvierdaagse geen afstand meer hoeven te houden tot de kinderen, maar alleen tot elkaar. Daarnaast gaat het natuurlijk om een buitenactiviteit. Toen we dit hoorden, hebben we besloten om het toch door te laten gaan. Er is al zoveel afgezegd de afgelopen maanden, het leek ons een positief signaal om dit door te laten gaan.”

De Avondvierdaagse Annen zal dit jaar starten en eindigen vanaf het zwembad in Annen. De inschrijvingen die voor april zijn gedaan, kunnen gewoon blijven staan voor september. Heb je je kind nog niet aangemeld? Dit kan alsnog via: https://www.avondvierdaagse-annen.nl/inschrijven/inschrijfformulier-scholen. Meer informatie volgt binnenkort via de bekende kanalen.