sponsoren

AnderZ makelaar
Schildersbedrijf Reitsema
Klunders Aannemingsbedrijf Annen
 
 
Hoeveel kilometer loop jij?
home  > nieuws a4d 2019

Nieuws A4D 2019

Vanaf nu online inschrijven!

Van dinsdag 18 t/m vrijdag 21 juni 2019 vindt de Avond4daagse weer plaats in Annen. We hopen ook dit jaar op een grote opkomst!

We zetten het een en ander weer even voor je op een rij:

 • We starten elke avond vanaf het terrein van VV Annen. Wegens werkzaamheden op het voorterrein de route volgen die aangegeven staat om bij VV Annen te komen.
 • Alle kinderen zijn welkom om de hele week mee te lopen, dus ook de kinderen uit de groepen 1 en 2.
 • Ook is er voor iedereen de keuze om 5 km of 10 km te lopen. Let wel; de keuze die wordt gemaakt geldt voor de hele week.
 • We starten iedere dag met een warming op door Sara Westmaas en Julia Warringa om 18.10 uur.
 • Start 10 km op dinsdag, woensdag en donderdag om 18.15 uur en op vrijdag om 18.00 uur (dan komt de warming up voor de 10 km te vervallen).
 • De 5 km-route (en de kleuters op de vrijdag) start elke avond om 18.20 uur.
 • Op woensdag is er dit jaar de Breelandroute. Je zou weleens nat kunnen worden. Hou hier rekening mee. Er wordt uiteraard rekening gehouden met kleine
 • Elke dag is er een stempelpost ingericht waar de kinderen hun stempelkaart kunnen laten afstempelen. Tenminste, als je de routes goed volgt ;-)
 • De slotroute op de vrijdagavond is ook dit jaar weer via de Voetakkers en de Middenweg.
 • De stempelkaarten worden dinsdag 18 juni op de avond zelf uitgedeeld (en voor de kleuters op de vrijdag).
 • Je kunt je online inschrijven (zie volgende alinea voor meer informatie). 
 • De laatste avond start de 10 km-groep om 18.00 uur. Hierbij vervalt de warming up voor de 10 km-groep. De 5 km start gewoon om 18.20 uur. Op deze wijze hopen we dat de ene groep niet te lang hoeft te wachten op de andere groep om tezamen de intocht te kunnen beginnen.

  Ook dit jaar kun je weer online inschrijven en met iDeal betalen! 

  Op de website www.avondvierdaagse-annen.nl kun je via het rechtermenu klikken op 'Inschrijven'. Er zijn vervolgens 2 twee keuzes voor een inschrijfformulier:

 • Scholieren
 • Individueel

Voor verdere uitleg over de inschrijving en het betalen, klik dan op ‘Uitleg online inschrijven en betalen’ op de hoofdpagina in het rechtermenu. Tenslotte kun je betalen met iDeal.

Contant betalen of betalen aan de start van de Avond4daagse is niet meer mogelijk.

Wij regelen de indeling van de kinderen op basis van de door jullie ingevoerde gegevens. De begeleiding loopt dit jaar via ouders die zich daarvoor hebben opgegeven (oproep via school). Zonder voldoende begeleiders kan de desbetreffende groep niet van start.  

Kinderen uit de groepen 1 en 2 moeten altijd door hun ouders/verzorgers worden begeleid (voor zowel deelname hele week als alleen de vrijdag).

Alle informatie staat ook op onze website: www.avondvierdaagse-annen.nl en je kunt ook ons volgen via Facebook www.facebook.com/a4d.annen.

Voor vragen en of andere zaken zijn wij te bereiken via: a4d.annen@gmail.com.

Hopelijk zien we jullie de 18ste bij VV Annen!

Het Avond4daagse team:

Hetty, Fenja, Annette & Carolien

Zonder sponsoren geen Avond4daagse!

Zo worden de appels weer aangeboden door groentewinkel Martens, de bolletjes door bakker Pots en wordt de Breelandroute mogelijk gemaakt door Breeland.

Ook willen wij onderstaande sponsoren heel hartelijk bedanken voor hun bijdrage:  Skid Kinderopvang, Aa en Hunze makelaars, Veelzijdig Annen, Breeland en Coöp. Pizzeria Di Lucca, Ruchti, AnderZ makelaar, Reitsema, ’t Oelenest, Bouwservice Boerema, Bestratingsgroep, Schildersbedrijf Menninga, Autoservice Annen, Marvel, Vlaggencentrum, d’Anner Oele, Agriplaza – Mooi wonen, Logopedie Nienhuis, Pedicure Beste Voeten, Vakgarage Stadman, Bolderkids/Bolderhuis, De Groenlanden, Aannemer Klunders, Indigo Bodywear, Dprints, Moni’s Allerhande, Cafe Grutter, Aldro en Boelens installatietechniek.